Nem ma kezdtük!

Hírek

2016.09.08

Rajtra fel!

Egy nap van már csak hátra a jégkorong MOL Liga rajtjáig, amikor a csapatok zöme bemutatkozik. A Csíkszeredai Sportklub rögtön az újonc HK Belgrád vendége lesz, amely vezetőedzője az a Christer Dreberg, aki két éve még a kék-fehéreket irányította. Tom McCharty viszont nem számíthat orosz játékosaira, amely okból kifolyólag elég hézagos a légiós kerete a csíkiaknak.
2016.05.24

Szárazon a hokisok

Huszonkét játékossal elkezdte a nyári felkészülést a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata. Ezen a héten átmozgató edzések vannak napirendi ponton, majd jövő héten teszteket adnak a fiúk, ami után csoportokra bontva folytatódik a felkészülés. A Vákár Lajos műjégpályán augusztus 1-től lesz jég.
2016.05.05

Alakul a Sportklub jövő évi kerete

Alighogy véget ért a 2015/2016-os jégkorong idény a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatánál nem álltak le a munkával. Míg a játékosok a megérdemelt pihenőjüket töltik, addig a menedzsment kőkeményen dolgozott azon, hogy a keretet egyben tartsa és felfrissítse. Ez többé-kevésbé sikerült is. Jelen pillanatban 19 hazai játékos rendelkezik aláírt szerződéssel, akikhez hamarosan csatlakozik egy új edző, akivel előrehaladott tárgyalásban van a vezetőség. A légiós keret is kicserélődhet. Minderről Póra Róbert a Sportklub menedzsere beszélt, aki röviden értékelte a múlt idényt, de szót ejtett az előtte álló feladatokról is.
2016.03.21

Óvatosságra int Oktyabrjov

Elkezdődik kedd este a négy nyert mérkőzésig tartó román jégkorong bajnoki finálé, amelyben az alapszakasz győztes Csíkszeredai Sportklub a címvédő Galaci Dunareaval méri össze erejét. A csíki csapat vezetőedzőjét nem érte meglepetésként, hogy a Duna-parti alakulat lett az ellenfelük és óvatosságra int. Nem lesz egy könnyű párharc figyelmeztetett Artur Oktyabrjov.
2016.02.29

Győzelemre készül a Sportklub

Kedden este 18 órától rendezik újra a jégkorong Románia-kupa fináléját Brassóban, amelyen a Csíkszeredai Sportklub és a Bukaresti Steaua néz újfent farkasszemet. A csíki alakulat a trófeára megszerzésére pályázik és maximális odafigyeléssel készülnek az újrajátszandó döntőre.
2016.02.27

A vízumkérdésről

Február első hetét követően Artur Oktyabrjov vezetőedző, illetve Anton Berljov nélkül készül a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a román bajnoki mérkőzésekre.
2016.02.24

Visszavágott a Sportklub

Három alkalommal még vissza tudott jönni a mérkőzésbe a Brassói Corona jégkorongcsapata a román bajnokság kedd esti mérkőzésén a Csíkszeredai Sportklub ellen, de a záró felvonásban a kék-fehérek a maguk javára billentették a mérleget. Kétgólos győzelmet arattak és visszavágtak a szombaton elszenvedett hazai vereségért.
2016.02.21

A helyzetkihasználáson múlott

Rengeteg helyzetet elpuskázott és a szerencse sem volt a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatával a Brassói Corona elleni szombat esti mérkőzésen. Ennek fényében egygólos vereséget szenvedtek a kék-fehérek közel telt ház előtt. A román bajnoki alapszakasz győzelem viszont az eredménytől függetlenül meglesz, hiszen a Gyergyószentmiklósi Progym szombat este legyőzte a Galaci Dunareat.
2016.02.01

Az utolsó nekifutás

Három mérkőzése maradt hátra a Csíkszeredai Sportklubnak a jégkorong MOL Liga alapszakaszából és hátránya az utolsó rájátszást érő helyezettől három pont. Minden megtörténhet még. A kérdés csupán annyi, hogy a fiúk mennyire tudták kipihenni az elmúlt napok fáradalmait.
2016.01.31

Hatból kettő maradt itthon

Román bajnoki páros meccset játszott a MOL Liga mellett a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a hétvégén a Bukaresti Steaua ellen. Az első napon egy „felforgatott” másnap egy fásultan mozgó gárda korcsolyázott ki a jégre. Egy vereség és egy szétlövések után megnyert meccs a végeredmény.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa