Nem ma kezdtük!

Hírek

2014.11.27

Szűkös keret a hétvégére

Nagyon nehéz mérkőzés elé néz a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata vasárnap este 19 órától a MOL Liga címvédő HC Érsekújvár ellenében. A csíki csapatból jelen pillanatban tíz játékosra nem számíthat a szakmai stáb, de meglehet, hogy lesznek, akik tudják majd vállalni a játékot. Csütörtök délelőtt pedig egy újabb kanadai játékos csatlakozott a kerethez.
2014.11.25

Távozók és érkező

A vasárnap esti HSC Csíkszereda – Újpesti TE jégkorong MOL Liga-mérkőzés után két cseh játékos, Marek Curilla és David Pojkar saját kérésükre, a klub beleegyezésével távozott Csíkszeredából.
2014.11.21

Nem szabad botlani

A hétvégi sikertelen idegenbeli portya után a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata hazai környezetben igyekszik menteni a menthetőt. 25 mérkőzéssel a MOL Liga alapszakaszának vége előtt a csíki csapat az utolsó szalmaszálakba kapaszkodik, bár még sok van a bajnokságból és sok pont van játékba. A győzelmek kötelezőek innentől kezdve. Hétvégén két olyan csapat érkezik Csíkszeredába, akiket a legutóbbi alaklommal sikerült legyűrniük a fiúknak.
2014.11.14

Pontokért utazott a HSC

Folytatódnak a jégkorong MOL Liga küzdelmei a közel kéthetes nemzetközi szünetet követően. A HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a szünetet követően idegenben veszi fel a harcot. Ha a csíki csapat komolyan gondolja a sorozat rájátszásába való kerülést kötelező módon pontokat kell hozzon.
2014.11.04

Örökös rangadó

Újabb román bajnoki mérkőzésen lép pályára a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata szerda este. A csíki csapat vendége az idei esztendőre ukránokkal újra beerősítő Bukaresti Steaua lesz. A HSC-ből többen is sérüléssel küszködnek, de vannak eltiltott játékosok is. A tét nem kicsi.
2014.10.31

A három pont reményében

Tizenhárom lejátszott mérkőzés után a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hét megszerzett pontjával a nyolcadik helyen áll a MOL Ligában. A csíki csapat eddig három győzelmet könyvelhetett el, de egyiket sem a rendes játékidőben. Ezen javíthatnának hétvégén Christer Dreberg tanítványai, akik a Debreceni HK-t fogadják szombaton 18 órától.
2014.10.21

Fontos meccsek előtt a HSC

Fontos mérkőzések előtt áll a HSC Csíkszereda a jégkorong MOL Ligában, a kék-fehérek szombaton a Ferencváros, vasárnap az Újpest csapatát fogadják. A csíkiakat fűti a visszavágás: legutóbb Pestrezsébeten vitatott játékvezetői döntések miatt esett el a győzelemtől a HSC a Fradi elleni meccsen, az Újpest ellen pedig az idény folyamán nem szerezett pontot Christen Dreberg csapata.
2014.10.19

Vereségek a BEK-ben

Mindhárom mérkőzését elvesztette a HSC Csíkszereda női jégkorong csapata az Ankarában rendezett Bajnokcsapatok Európa Kupája A csoportjában. Pénteken a Koncsak Kinga által felkészített gárda a házigazda Milenyum csapatától egy szoros találkozót követően kapott ki, szombaton az Aiszulu Almaty aratott kiütéses sikert, míg vasárnap a szlovák HK Poprád lépte le a csíki lányokat.
2014.10.17

David Pojkar az új légiós

Cseh hátvéddel erősítette meg keretét a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata David Pojkar személyében. A 33 esztendős 182 magas és 91 kg-os hátvéd a Slavia Prága neveltje. Karrierje során megfordult a cseh, szlovák és az osztrák élvonalban, de tagja volt hazája U18-as és U20-as válogatottjának.
2014.10.16

Törökországban a lányok

Bajnokcsapatok Európa Kupája csoportmérkőzésre utazott a HSC Csíkszereda lánycsapata a török fővárosba Ankarába. A lányok már szerda reggel elutaztak, ahol pénteken lépnek először jégre. Ellenfeleik sorjában a házigazda Ankara, a kazah Almaty és a szlovákiai Poprád. A cél a tisztes helytállás mellett a csoport harmadik helyének megszerzése.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa