Nem ma kezdtük!

Hírek

2014.10.10

Pontokat hozni idegenből

Második magyarországi túráján vesz részt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata hétvégén. Az első kiszállás alkalmával nulla ponttal tértek haza Christer Dreberg tanítványai, amikor sorjában az Érsekújvártól, Miskolctól és az Újpesttől szenvedtek vereséget. Most azonban jobban megnehezítenék aktuális ellenfeleik dolgát és pontokkal térnének haza az újabb kiszállásról. Ehhez Debrecenben, Dunaújvárosban és Budapesten a Ferencváros ellen kellene eredményesen játszani.
2014.10.08

Lány jégkorongozóké a hétvége

Lány hoki hétvége (Girls’ Hockey Weekend) keretében nagyszabású figyelemfelkeltő akciót szerveznek szerte a világban. A program célja, hogy közelebbről megismertessék a lányoknak ezen sportágat. A Nemzetközi Jégkorong Szövetség felhívására, a Csíkszeredai Sportklub is csatlakozik. Csíkszerdában vasárnap délután kerül sor az akcióra.
2014.10.06

Erdélyi rangadó

Erdélyi rangadóval folytatódik a jégkorong MOL Liga a HSC Csíkszereda számára. Kedden este ugyanis a Brassói Corona látogat a Vákár Lajos Műjégpályára. Hazai pályán a csíki csapat eredményes játékra képes és ezt bizonyították már az elmúlt három összecsapás során. Legutóbb épp vasárnap este a Miskolci Jegesmedvék legyőzésével.
2014.10.03

Az éllovas érkezik

Nehéz két mérkőzés elé néz a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. Vasárnap kora este a Miskolci Jegesmedvék, míg kedden a Brassói Corona csapatai látogatnak a Vákár Lajos Műjégpályára. Első feladatként viszont a miskolci „problémát” kell kiküszöböljék Christer Dreberg tanítványai.
2014.09.30

Galac ellen javítani

Nem kezdte jól a román jégkorong-bajnokságot a HSC Csíkszereda múlt héten. A csíki csapat a Bukaresti Steauától szenvedett 6–5-ös vereséget a Csíkkarcfalván megrendezett összecsapáson. Javítani szerda este lehet a Galaci Dunarea ellen.
2014.09.23

Curilla sérülése

A hétfő esti Újpesti TE – HSC Csíkszereda mérkőzés első harmadában nem mindennapi sérülést szenvedett a csíki csapat légiós csatára Marek Curilla.
2014.09.17

Változások a HSC keretében

Két poszton kicserélődött a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának kerete az elmúlt napok folyamán.Adorján Attila egy évre Miskolcra távozott, helyére pedig Ilyés Norbert érkezett az ifjúsági csapatból. Henrich Jaborniktól elköszöntek.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa