Nem ma kezdtük!

Hírek

2016.01.22

Vízválasztó hétvége előtt

Nagyon fontos három idegenbeli mérkőzésen lép pályára a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a MOL Ligában. A kék-fehér alakulat a meccsek sorozatát pénteken este Dunaújvárosban kezdi, majd szombaton Székesfehérváron folytatja és hétfőn Pesterzsébeten zárja a kört. A rájátszás jelen pillanatban nem elérhetetlen, de ahhoz nemcsak jó játék, hanem gólok és győzelmek is kellenek.
2016.01.14

A kihagyott helyzetek visszaütöttek

Rengeteg helyzetet hagyott kihasználatlanul a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata csütörtök este az Újpesti TE-vel szemben, amely meg is bosszulta magát. Sila lehúzta a rolót, míg Kiss Ákos a második harmadban lőtt gólja elég volt ahhoz, hogy a vendégek elvigyék a három pontot Csíkszeredából. Ezzel a vereséggel nagyon nehéz helyzetbe hozta magát a kék-fehér alakulat. Folytatás pénteken a listavezető MAC Budapest ellen.
2016.01.12

Kulcsfontosságú meccs Brassóban

A szombati Ferencváros elleni vereséget követően kedd este Brassóban kell helytálljon a Csíkszeredai Sportklub. A pontokra óriási szükség van, hiszen lépéshátrányba került a kék-fehér alakulat a MOL Liga rájátszásáért vívott harcban. Az utolsó kétfrontos meccs lesz a felek között.
2016.01.08

Hatpontos meccsek következnek

Közeledünk a jégkorong MOL Liga alapszakaszának végéhez, gyakorlatilag már csak a negyede van hátra annak, azaz 12 mérkőzés. Legalábbis, ami a Csíkszeredai Sportklubot illeti. A csapat 10 – mérkőzések nélküli – napot követően újfent harcba száll a rájátszásba jutás eléréséért. Első megoldandó feladat a Ferencvárosi TC lesz, amely ráadásul közvetlen rivális is. A kék-fehérek keretproblémái nem oldódtak meg, sőt mondhatni súlyosbodott a helyzet.
2016.01.03

Hozzáállásommal bizalmat kelteni csapatunk iránt

A Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának szeptember végétől kezdve új menedzsere van Póra Róbert személyében. Az ő kinevezésével új hullám indult el a csapat életében. Tucatszám jelentek meg a volt szovjet tagállamokból érkező jégkorongozók, illetve Artur Oktyabrjov vezetőedző is, ezáltal szakítva a korábbi elképzelésekkel. Ezúttal Póra Róbertet faggattuk a szezon kezdetről, a jelenlegi állásról és nem utolsó sorban a jövőképet illetően is. Utóbbi alól nem képezhetett kivételt az a kérdés sem, hogy a következő idényben ott lehet-e a kék-fehér alakulat a MOL Ligában.
2015.12.29

Küzdeni akarásból jeles

Hatalmas tartásról tett bizonyosságot a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata kedd este a MOL Liga éllovasa ellen. A MAC Budapest hatalmas tempót diktált, de a hazai csapat a telt házas közönség bíztatásától megittasodva hősiesen küzdött. Előbb kétgólos, majd egygólos hátrányból is felállt. A hosszabbítás perceit viszont már nem bírták. Hatalmas pontot szereztek a csíkiak.
2015.12.28

Telt ház előtt pont nélkül maradtunk

Újfent telt ház előtt léphetett jégre a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a MOL Ligában, ezúttal a Fehérvár AV19 ellen. A győzelem viszont ezúttal elmaradt, miután egy fordulatos találkozón egygólos vereséget szenvedtek a fiúk. A kék-fehérek nagyon rosszul álltak bele a meccsbe, majd mikor visszajöttek, a szerencse sem pártolt melléjük. Folytatás kedden a MAC Budapest ellen.
2015.12.26

Túlórában szerzett két pont

A három pont reményében állt szombat este jégre a Csíkszeredai Sportklub együttese a Brassói Corona ellen, ám végül csak kettőt tudott megszerezni. A mérkőzés nagy részét hiába uralta a csíki csapat egy-egy kósza ellentámadásból rendre gólt szereztek a vendégek.
2015.12.20

Szerencse, majd káosz a kupában

Közel volt ahhoz a Csíkszeredai Sportklub, hogy újfent kupagyőzelmet ünnepeljen, ám az égiek és a lámpatestek nem így akarták. Egyelőre. A csoportból a Galaci Dunarea segítségével döntőbe jutott a csapat, ahol sziporkázott a Steaua ellen, ám a nemrég felújított gyergyószentmiklósi jégpálya villanyhálózata nem bírta a döntőbeli feszültséget, így két harmad után 7–2-es vezetésnél félbeszakadt az összecsapás. Folytatás? Nem tudni!
2015.12.16

Visszahódítani a kupát

Csütörtöktől vasárnapig Gyergyószentmiklós ad otthont a jégkorong Románia-kupa küzdelmeinek. A Csíkszeredai Sportklub egyértelmű célja, hogy a tavaly elveszített kupát visszahozza Csíkszeredába. Ehhez viszont első lépésként a román bajnoki címvédő Galacot, illetve a sorozat tavalyi győztesét a Brassót kell legyőzni. Hibázni pedig nem szabad.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa