Nem ma kezdtük!

Hírek

2015.12.14

Értékes három pont a DHK ellen

Fordulatokban, gólokban és indulatokban gazdag összecsapáson egygólos győzelmet aratott a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a Debreceni HK ellen a MOL Liga hétfő esti játéknapján. A csíki csapat harmadik sora hozta a meccset, amely rengeteget dolgozott. A feleknek ez volt az utolsó egymás elleni meccse az alapszakasz során.
2015.12.13

Kicsikart győzelem

Nem játszott jól sem a Csíkszeredai Sportklub, sem a Dunaújvárosi Acélbikák vasárnap este, végül a felek hosszabbításig mentek a pontokért, ahol Tambijevs egyéni akciója döntött. Érződött, hogy az átlagosnál nagyobb tétje van a találkozónak, annak ellenére, hogy még 18 mérkőzés hátravan az alapszakaszból.
2015.12.12

Páros meccsen diadal

Egy-egy harmadot bírta a Bukaresti Steaua a Csíkszeredai Sportklub ellen a román jégkorong-bajnokság hétvégi páros rangadóján. A Csíkkarcfalván megrendezett összecsapások során előbb hat, majd három góllal nyertek a csíki fiúk.
2015.12.11

Rangadó rangadót követ

Belföldi, klasszikus, rangadóval folytatja szereplését a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely pénteken és szombaton a Bukaresti Steaua vendége lesz a román bajnokságban. A páros meccset követően a MOL Liga rájátszásra hajtó együttes a követlen rivális Dunaújvárost, majd a Debrecent fogadja. A késélen táncoló csíki csapatnak kötelezőek a győzelmek.
2015.12.03

Kétfelé osztott keret

Nem sikerült áthidalni a hétvége problémáit, így a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata újfent kénytelen kétfelé osztani erőit. A hétvégén ugyanis úgy a román bajnoki pontvadászatban, mint a MOL Ligában helyt kell álljon a csapat. Előbbiben megyei rangadókat rendeznek, míg utóbbiban a liga első három helyezettje ellen kell felvegyék a harcot a kék-fehérek. Három-három sor áll a rendelkezésre.
2015.11.28

Háromgólos előnyből bukta

A Miskolc elleni mérkőzéshez képest nagyon jól játszott a Csíkszeredai Sportklub az Újpesti TE ellen, ám ez csak egy pontra volt elegendő ezúttal, bár már hárommal is mentek a hazaiak. A végén mégis az Újpest örvendhetett, hatalmas tartásuknak köszönhetően.
2015.11.27

Élt a hazai hibákkal a DVTK

Húsz percen át remekül játszott a Csíkszeredai Sportklub a MOL Liga címvédőjével szemben, ám utána érthetetlen hibákból a miskolciak sorra lőtték a gólokat és simán húzták be a meccset. Az Újpest elleni meccsre a szakmai stáb rendet kell tegyen a fejekben.
2015.11.26

Fele letudva a bajnokságnak

Lejárt a jégkorong MOL Liga alapszakaszának első fele, legalábbis, ami a Csíkszeredai Sportklub szereplését illeti. Az eddigi idény mindenféleképpen két részre osztható. A nézőszámok és a csapat teljesítményét illetően is. Október óta felfelé ívelnek a csapat mutatói, de ez egyelőre csak arra volt elég, hogy az utolsó helyről elmozdulva, már a középmezőnyhöz tartozik a csíki gárda. Ezen helyezést a két hétközi mérkőzéseken meglehet erősíteni. Igaz két nagyon kellemetlen ellenfél érkezik a címvédő DVTK Jegesmedvék, illetve az Újpesti TE révén.
2015.11.25

A magabiztosság előny és hátrány

Lejárt a MOL Liga alapszakaszának fele. Az eddigi tapasztalatairól faggattuk Artur Oktyabrjovot a Csíkszeredai Sportklub vezetőedzőjét.
2015.11.23

Cenk alá kerültek a pontok

Erdélyi rangadót rendeztek hétfő este Csíkszeredában, hiszen a Sportklub a Brassói Coronát fogadta. A összecsapás úgy a jégkorong MOL Ligába, mint a román bajnoki pontvadászatba beleszámított. Így mondhatni hatpontos meccset bukott a hazai együttes, amelynek ezúttal semmi nem jött össze. Igaz ezért keményen megdolgoztak a vendégek, akik nem érdemtelenül vitték el a három pontot.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa