Nem ma kezdtük!

Hírek

2015.11.22

Debrecen kipipálva

Egy hét leforgása alatt másodjára is legyőzte a Csíkszeredai Sportklub a Debreceni HK együttesét a jégkorong MOL Ligában. Igaz ezúttal már Csíkszeredában. A vendégek a harmadik percben ugyan vezetéshez jutottak, ám onnantól kezdve a hazai csapat hátát nézte és a meccs második felére el is fáradtak. Hétfőn erdélyi derbivel folytatódik a sorozat.
2015.11.21

Hazai meccsek sorozata

Nyolc nap alatt hat mérkőzésen kell pályára lépjen a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az elkövetkezendő időszakban. Négy MOL Liga meccs, illetve két román bajnoki van terítéken. Az első ellenfél az edzőváltáson átesett Debreceni HK lesz, akiket egy héttel korábban, idegenben, nulláztak le a fiúk.
2015.11.18

Öt pont idegenből

Három mérkőzést játszott a Csíkszeredai Sportklub idegenben a MOL Ligában. Ebből a háromból kettőt megnyert és csupán egyet veszített el, bár utóbbi összecsapáson is két harmadon át vezettek a fiúk. Az ötmeccses terhelés okozta fáradság kijött.
2015.11.15

Már az első helyen

Első helyre állt a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a román bajnokságban miután a hétvégi román bajnokikon a lehetséges hat pontból ötöt megszerzett a címvédő Galaci Dunarea ellen.
2015.11.13

Öt meccs zsinórban

Borzasztóan nehéz és egyben fontos hétvége előtt áll a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, hiszen a csíki fiúk öt nap alatt öt alkalommal lépnek pályára. A román bajnokságban a címvédő Galaci Dunarea látogat Csíkszeredába, amely tétje az első hely, míg a MOL Ligában három idegenbeli meccsek vannak műsoron, ahol a középmezőnyben elfoglalt hely megerősítése a tét.
2015.11.12

Nyerni kell Galac ellen

A román bajnoki címvédő Galaci Dunarea látogat Csíkszeredába ma és holnap. A csapat eddigi teljesítményéről, illetve a fiúk előtt álló hétvégéről Antal Zsombort faggattuk, aki hosszú idő után tért haza.
2015.11.09

Elhunyt Kósa Endre

A Csíkszeredai Sportklub vezetősége, illetve játékosai megrendüléssel fogadták a hírt, miszerint Kósa Endre, a klub korábbi jégkorongozója, 40 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt.
2015.11.01

Elrontott utolsó húsz perc

Derekasan küzdött a Csíkszeredai Sportklub a Fehérvár AV19 elleni MOL Liga meccsen, ám az utolsó húsz percet nem jött ki jól. A két Heffernan testvér bunyója beárnyékolta a meccset, amellyel a találkozót is tönkretették és egyben saját csapatuk tisztes helytállását is aláaknázták.
2015.10.31

A Steaua utolérve

Két nap alatt két alkalommal mérkőzött meg a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a Bukaresti Steauával. A csíkszeredai csapat pedig hozta mindkét meccset – egyiket nehezen, míg a másikat könnyedén –, amelynek köszönhetően már a második helyen tanyázik a csapat a román bajnokságban.
2015.10.29

Örökrangadó Fehérvárral spékelve

Három mérkőzést játszik két nap alatt a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a hétvégén. A román bajnokságban a Bukaresti Steaua elleni páros meccs követezik, míg a MOL Ligában a Fehérvár AV19 érkezik első alkalommal Csíkszereda. A prioritás, elsőre, a Steaua elleni mérkőzések lesznek, de nem feltartott kézzel várják a kék-fehérek Fehérvárt sem.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa