Nem ma kezdtük!

Hírek

2015.10.17

Nagy küzdésnek három pont lett a vége

Rosszul kezdte a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata az Újpesti TE elleni szombat esti találkozót, ám a találkozó második felére felébredt és háromgólos győzelmet aratott. Egy emberelőnyös, egy emberhátrányos, egy hasas és egy üres kapus góllal hozták a három pontot a fiúk.
2015.10.16

Egy pont a Fradi ellen

Hosszabbítás után vesztett két pontot a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Liga pénteki játéknapján a Ferencvárosi TC ellen. A vendég együttes kemény hokit játszott, ami nem feküdt a Sportklub játékosainak. Ennek ellenére rengeteg helyzetet kihagytak a fiúk és ezt a Fradi meg is bosszulta.
2015.10.16

Folytatni a sorozatot

Jó kedvel várhatja a soron következő összecsapásait a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata az elmúlt hétvége sikerességét követően. Ezúttal is rázós lesz, hiszen három nap alatt ugyanannyi találkozón kell pályára lépjenek a kék-fehérek.
2015.10.12

Kezd pörögni a HSC gépezete

A Dunaújváros és a Sportul Studentesc után sorozatban negyedik mérkőzését is behúzta a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. Ezúttal mondhatni hatpontos meccsen diadalmaskodott a Brassói Corona ellen, amely egyben MOL Liga és román bajnoki mérkőzésnek is számított. A csíki csapat speciális játéka ismételten lenyűgöző volt, amely biztosította a győzelmet, de a különbség akár nagyobb is lehetett volna.
2015.10.11

A Sportul kipipálva

Két román bajnoki mérkőzést játszott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata szombaton és vasárnap a Bukaresti Sportul Studentesc ellen. A fiúk mindkét alkalommal sima győzelmet arattak. Hétfőn este 19 órától a Brassói Corona érkezik a Vákár Lajos Műjégpályára.
2015.10.10

Nagyszerű győzelem

Rég nem látott nagyszerű hangulatban, régóta várt győzelmet aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a Dunaújvárosi Acélbikák ellen a MOL Ligában. A kék-fehérek remek speciális játékkal rukkoltak elő, de egyenlő létszám mellett is különbség volt a két csapat között.
2015.10.09

Győzelembe bízva

Hazai környezetben lép pályára a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hétvégén. Négy nap alatt ugyanennyi összecsapáson lépnek pályára a fiúk. Két MOL Liga mérkőzés és két román bajnoki van műsoron. A kék-fehérek elkezdenék a felzárkózást a mezőny többi részéhez.
2015.10.08

Sok munka mindennek a kulcsa

Alighogy hazaért a második magyarországi túráról a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, Artur Oktyabrjov máris munkába állt. Az orosz tréner napi két edzést iktatott be és komolyan megdolgoztatta a fiúkat. Közbe jutott egy kis idő arra is, hogy a csapatról is beszéljen. Az edzéseken látottak alapján, illetve a rövid interjú után egyértelműen kiderült az, hogy a jégkorong-filozófiájának alapelve a munka.
2015.10.06

Két rövidzárlat

Jól játszott a HSC Csíkszereda hétfő este az Újpest vendégeként, ám mégis vesztesen hagyta el a játékteret a kék-fehér együttes. A három hétvégi MOL Liga meccsen egy pont sem termett a csíki csapatnak. Folytatás pénteken a Dunaújvárosi Acélbikák ellen.
2015.10.04

Négy, majd ötgólos vereség

Nem sikerült megszorongatnia soron következő ellenfeleit a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Ligában. A csíki csapat előbb pénteken Debrecenben, majd szombaton Miskolcon kapitulált, az új játékosok érkezése ellenére. Hétfőn az Újpest elleni találkozóval zárják a második idegenbeli kiszállást.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa