Nem ma kezdtük!

Hírek

2015.10.01

Jöhet a második kiszállás

Három idegenbeli mérkőzéssel nyitja meg a hónapot a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, amely a hétvégén előbb Debrecenben, majd Miskolcon és legvégül Újpesten kell bizonyítson. Hat sportoló nem utazott, a többiek helyettük kell vigyék a csapatot és megvillantsák tudásukat az érkező orosz edző előtt.
2015.09.29

Debrecennel tartott a kapuvas

Hiába tett meg mindent a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a győzelemért a Debreceni HK elleni MOL Liga mérkőzésen, a vendégek mégis elvitték a három pontot a Vákár Lajos Műjégpályáról. A kék-fehérek ezúttal nem fáradtak el az utolsó felvonásra, sőt felpörögtek, ám a kapuvas nem volt partner és Vay Ádám sem.
2015.09.29

Nem bírt a HSC Dudasékkal

Háromgólos vereséget szenvedett a HSC Csíkszereda hétfő este a jégkorong MOL Ligában a címvédő DVTK Jegesmedvék ellenében, hazai környezetben. A három új játékos egy picit megdobta a hazai csapat erejét, de a végére így is elfáradtak. A miskolciak remek előnyös játékukkal és Dudas klasszis teljesítményének köszönhetően megérdemelten húzták be a három pontot.
2015.09.28

Két orosz is aláírt

További két orosz játékossal egyezett meg a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának vezetősége. Anton Berljov és Makszim Kropotin az idei szezonban a kék-fehér együttest fogja erősíteni.
2015.09.27

Egy pont Galacról

Sérülésektől, hiányzóktól megtizedelt csíki csapat utazott el Galacra a román bajnoki címvédő Dunarea otthonába. A HSC Csíkszereda ennek ellenére egy pontot el tudott rabolni a Duna-partról.
2015.09.25

Sérültek és új játékosok a csapatban

Két nehéz mérkőzésen kell pályára lépjen a HSC Csíkszereda ma és holnap Galacon a román bajnokság keretében. Szűkös keret áll az edzők rendelkezésére, ennek ellenére igyekeznek megszerezni a csapat számára az első bajnoki pontokat.
2015.09.23

Elbaltázott kiszállás

Az előzetes várakozásokkal ellentétben a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata háromgólos vereséget szenvedett a Brassói Corona vendégeként. A találkozó nemcsak a MOL Ligába számított bele, hanem a román bajnokságba is. Így úgy is lehet mondani, hogy kettős vereség lett a vége.
2015.09.22

Az első erdélyi rangadó

Román bajnoki és egyben MOL Liga mérkőzést rendeznek ma délután Brassóban, ahol a HSC Csíkszereda vendégeskedik. Egyik csapat sem lehet elégedett az elmúlt napok eredményeivel, hiszen háromból három vereséget könyvelhettek el. A HSC-ből ketten eltiltás, míg ketten sérülés miatt nem léphetnek jégre.
2015.09.20

Perdöntő volt a második harmad

Első MOL Ligás mérkőzését játszotta hazai pályán a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata vasárnap este a MAC Budapest ellen. A nézők nem kevesebb, mint 11 gólt láthattak, de volt bunyó és kétesen körülmények között születt gól is. Összességében a MAC megérdemelten vitte el a pontokat.
2015.09.20

Elbukott meccsek Karcfalván

Vereséggel kezdte a hazai jégkorong bajnokságot a HSC Csíkszereda, a hétvégén Csíkkarcfalván a Steaua győzte le kétszer a kék-fehéreket. Pedig a pénteki mérkőzés első harmada nem vereséget vetített elő.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa