Nem ma kezdtük!

Hírek

2015.03.30

Bajnokok a lányok

Megvédte bajnoki címét a HSC Csíkszereda női jégkorongcsapata a román bajnokságban. A Koncsag Kinga által felkészített csapat, amint várható volt, csont nélkül hozta a kötelezőt. A második számú csapat viszont a tavalyhoz képest előrelépett és a második helyen zárt. Mind a három tornán legyőzték a Bukaresti Triumfot.
2015.03.16

Jól szerepeltek a lányok

Továbbra is remekül szerepelnek a HSC Csíkszereda női jégkorongozói a román női pontvadászatban. A második körmérkőzéses tornát követően minden a papírforma szerint alakult. Közel a címvédés és a kicsik is hajszálnyira kerültek az ezüstéremhez.
2015.03.10

Rajz Tamás a jégkorongszakosztály új vezetője

Alighogy befejeződött a 2014/2015-ös nem túl jól sikerült idény a HSC Csíkszereda jégkorongcsapat számára, megtörtént az első változás. A Csíkszeredai Sportklub vezetősége Rajz Tamást nevezte ki a klub jégkorongszakosztályának az élére. Hogy ki Rajz Tamás, illetve, hogy milyen alapelvek körvonalazódtak meg az elkövetkezendő időszakra, azt az alábbiakban fejtjük ki egy interjú formájában.
2015.03.09

Ötödik hely a román bajnokságban

Érvényesítette a papírformát a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a román bajnokság ötödik helyéért kiírt helyosztón a Bukaresti Sportul Studentescel szemben. A három nyert mérkőzésig tartó párharcot a csíkiak még felforgatott csapattal is könnyedén hozták.
2015.03.05

Csíkiak az elődöntőben

Csíkszeredai csapat nélkül, de másfél csapatnyi csíki jégkorongozóval a jégen kezdődnek el a hétvégén a hazai jégkorongbajnokság elődöntői. A legtöbb csíki hokist a Brassói Corona foglalkoztatja, de a Galaci Dunareánál és a Gyergyószentmiklósi Progym csapatában is több olyan jégkorongozó szerepel majd, akik a megyeszékhelyen kezdték el pályafutásukat és szerepeltek már csíkszeredai csapatban.
2015.03.03

Az ötödik helyért játszanak

A Román Jégkorong Szövetség a bajnokság középszakaszának befejeztével elkészítette a rájátszás menetrendjét, amely a hétvégén már el is rajtol. A HSC Csíkszereda az ötödik helyért játszik a Bukaresti Sportul Studentescel. A csíki csapat 19 játékost nevezett. Vannak akik az amatőrből és vannak akik az ifi csapatokból jöttek pótolni a kölcsönadott játékosokat.
2015.02.20

Lányoké a főszerep

Kezdetét veszi hétvégén a román női jégkorong-bajnokság. A román szakszövetség három körmérkőzéses tornát szervezett be. Az első és a harmadikat Csíkszeredában rendezik, míg a másodikat egyelőre ismeretlen helyszínen. A bajnokságba három csapat nevezett, amelyből kettő Csíkszeredát képviseli.
2015.01.29

Csonka kerettel helyt állni

Utolsó két jégkorong MOL Liga mérkőzésére készül a HSC Csíkszereda a 2014/2015-ös idényben. A HSC szombaton a HC Érsekújvárt, míg vasárnap a rájátszásért küzdő Ferencvárosi TC-t fogadja. A hétvégi két mérkőzés pikantériáját azt adja, hogy a csapatból kilenc játékosra nem számíthat Christer Dreberg vezetőedző, így a szabályzatban szereplő minimális megengedhető létszámmal fognak pályára lépni a csíkiak.
2015.01.22

Az utolsó kiszállás következik

A jégkorong MOL Liga 2014/2015-ös idényében utoljára utazik Magyarországra a HSC Csíkszereda csapata. Christer Dreberg, a csíki csapat svéd edzője szerint pontokat szeretnének gyűjteni az utolsó magyar portyán.
2015.01.16

Küzdeni a becsületért

Három hazai mérkőzésen lép pályára az elkövetkezendő napokban a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. A csíki csapatnak matematikailag ugyan van még esélye a rájátszásba kerüléshez, de ez már csodaszámba menne. Ezt a csapat trénere, Christer Dreberg, is belátja, aki szerint innentől kezdve a becsületért is küzdeni kell.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa