Nem ma kezdtük!

Hírek

2015.01.09

Dobogósok érkeznek

Az utolsó méterekhez érkezett a jégkorong MOL Liga alapszakasza. A HSC Csíkszereda tíz fordulóval a vége előtt továbbra is az utolsó helyet foglalja el 18 ponttal. Hétvégén előbb a harmadik helyezett Dunaújvárosi Dab.Docler, majd a listavezető Miskolci Jegesmedvék látogatnak Csíkszeredába.
2015.01.02

Idegenben a HSC

Idegenben kezdi meg a 2015-ös esztendőt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, amely a Ferencváros legyőzése után további pontokkal gazdagodna. Nem lesz ez könnyű feladat hiszen Miskolctól, az Újpesttől és az Érsekújvártól kéne pontokat rabolni.
2014.12.31

Növekedett az átlag-nézőszám

Habár kevesebb mérkőzést játszott hazai közönség előtt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata idén a szeptember-december közötti időszakban, mint az elmúlt két év hasonló időszakában, a találkozók átlag-nézőszáma növekedett. Továbbra is a Brassó elleni meccsek a legnépszerűbbek a csíki közönség számára.
2014.12.22

Feledtetni a kupavereséget

Alig két nappal a jégkorong Románia-kupa fináléja után újfent összeméri erejét a HSC Csíkszereda és a Brassói Corona. Ezúttal viszont a MOL Liga keretében. A találkozón karitatív eseményre is sor kerül, hiszen „Dobj egy macit” akciót szervez a Csíkszeredai Sportklub. Az összecsapás legnagyobb kérdése, hogy a HSC, a bizarr módon elveszített kupadöntő után, fel tud-e állni a padlóról és tudja-e azt a játékot nyújtani, mint vasárnap este.
2014.12.19

Dobj egy macit akció

A december 23-ai, keddi, HSC Csíkszereda – Brassói Corona jégkorong MOL Liga mérkőzésen harmadik alkalommal szervez „Dobj egy macit akciót” a Csíkszeredai Sportklub. Az elmúlt két esztendőkben több ezer állatfigura került a jégre.
2014.12.16

Címvédőként a kupában

Szerdán elrajtol a jégkorong Románia-kupa 2014/2015-ös idényének tornája Brassóban. A hat résztvevő csapatot két csoportba sorolták. A házigazda Brassói Corona járt rosszabbul, hiszen a Steauával és a Galaccal kell meccseljen. A másik ágon Hargita megyei rangadó dönt a finalista kilétéről.
2014.12.12

Védeni akarok a kupában

Ruczuj Gellért a HSC Csíkszereda kapusa úgy néz ki, hogy a jövő héten kezdődő Románia-kupára vállalni tudja a játékot. Mint ismeretes a hálóőr a Brassói Corona ellen elveszített idegenbeli mérkőzésen sérült meg (részleges hátsó keresztszalag szakadás volt a térdében).
2014.12.11

Döntőnek minősül minden meccs

Két nagyon kemény mérkőzés elé néz a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hétvégén, ugyanis a listavezető Miskolci Jegesmedvéket, illetve a ligaharmadik Dunaújvárosi Dab.Doclert fogadják. A HSC a Ferencváros ellen mutatott javuló játékot folytatná és meglepné mindkét soron következő ellenfelét, mint ahogy már korábban ezt sikerült megtennie, hazai környezetben.
2014.12.04

Az utolsó kiszállás

Az év utolsó magyarországi kiszállására készül a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, amely sorrendben a Debreceni HK, a Miskolci Jegesmedvék és a Ferencvárosi TC otthonában kell helytálljon. A MOL Liga alapszakaszának felénél a csíki csapat mindössze 11 ponttal áll, részben köszönhetően annak, hogy idegenben nem megy a pontszerzés. A hétvégén mondhatni két közvetlen rivális ellen is pályára lépnek Christer Dreberg tanítványai. Az ellenük való pontszerzés sokat érne.
2014.12.03

Lett válogatott kapus a HSC-nél

Új kapussal bővült a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának kerete. Szerdán sikerült egyességre jutni a vezetőségnek a lett Martins Raitumssal. A hálóőr több alkalommal lehetőséget kapott hazája válogatottjában. Ruczuj pótlása így megtörtént. Kérdés viszont, hogy a fiatal hálóőr felépül-e a december végi Románia-kupa tornára.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa