Nem ma kezdtük!

Változások a HSC keretében

2014 szeptember 17.
Két poszton kicserélődött a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának kerete az elmúlt napok folyamán.
Egy kapus és egy hátvéd távozott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának keretéből az elmúlta napokban. Kapusposzton a klub vezetősége orvosolta a problémát, míg az új hátvéd keresése folyamatban van.

A hazai játékosok közül Adorján Attilát a klub vezetősége egy évre kölcsönadta a Miskolci Jegesmedvéknek, ahol a tervek szerint az U20-as csapatban fog helyet kapni. A miskolci U20-as csapat az osztrák korosztályos bajnokságban is érdekelt lesz, a magyar mellett. A fiatal, tehetséges hálóőr nem lesz ismeretlen a miskolci csapatban, hiszen több székelyföldi játékos kergeti ott a pakkot. Többek közt Albert Tibor Flórián, Janovits Attila, Karda Milán (mind csíkiak) vagy épp a gyergyószentmiklósi Györffy Tihamér. Adorján helyét Ilyés Norbert veszi át, aki korábban az ISK-HSC Csíkszereda korosztályos csapataiban gyűjtötte a tapasztalatokat.

A klub vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott az augusztusban igazolt Henrich Jabornikkal. A szlovák hátvéd megüresedett helyére új játékos érkezése várható.

Adorján a Románia-kupa küzdelmein még a HSC keretében volt, ellenben Jabornikkal, aki már a sorozatban nem jutott szóhoz.

Kiemelt támogatók

Meridian Invest

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

Ciuc

Ing Service

Amigo & Intercost

Béres

Euro Gsm

Támogatók

Geohidroterv

Salvator

Fortuna

Chicken's

Feny?

Friss

Prodia

Székely háza

Hargita Megye Tanácsa