You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Igazolás

Kanadai-olasz vezetőedző érkezik

 

Rico Rossi személyében egy rendkívül tapasztalt szakember veszi át csapatunk irányítását. A torontoi születésű szakember 1995-ben kezdte meg edzői pályafutását, két szezonon keresztül irányította vezetőedzőként a Milano csapatát, ahol korábban játékosként is letette névjegyét. Ezt követően Németországba tette át székhelyét, ahol vezetőedzőként, másodedzőként és menedzserként nem kevesebb, mint 23 szezont töltött el DEL-es, illetve DEL2-es kluboknál. Nem egy vándor típus, a 23 szezon alatt 6 klubnál dolgozott, a Heilbronner Falken együttesét tíz szezonon át szolgálta, de öt szezon erejéig az EC Kassel Huskies csapatát is vezette, amellyel 2016-ban megnyerte a DEL2-t.

Rico Rossi edzői pályafutását eddig abszolút azon dolgok jellemezték, amelyekre talán a leginkább szükség van egy vezetőedző személyében: stabilitás, megbízhatóság, szakértelem és természetesen nem utolsó sorban a klubhűség. Nem lehet az véletlen, hogy ahol eddig megfordult, ott mindenhol hosszútávon terveztek vele. Természetesen abban bízunk, hogy ez nálunk sem lesz másként, és Rico Rossi személyében újabb stabilitás, megbízhatóság és olyan tapasztalat és szakértelem érkezik a csapathoz, amellyel majd nagy sikereket érhetünk el.

Dicséret illet mindenkit, aki közreműködött abban, hogy ilyen kvalitású szakember érkezzen a csapathoz. Köszönjük, és további sok sikert kívánunk!

Isten hozta, Rico Rossi! Sok kék-fehér sikert kívánunk!