You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Igazolás

Búcsú az elnyűhetetlen orosztól

"KHL-t megjárt center érkezik. Az elmúlt időszakban megszokott orosz vonal nem szűnik meg az idei idényben sem, miután a 34 esztendős Andrei Taratukhin kék-fehérbe öltözik" - 2017-ben így lépett be megannyi csíki szurkoló életébe az a csupaszív harcos, aki az elmúlt négy szezonban korát meghazudtolva teljesített igencsak magas szinten. A szurkolók számára csak Tara-ként jegyzett balkezes center vezéregyéniséggé nőtte ki magát Csíkszeredában, akire a társak felnéztek, tanulhattak tőle. Kemény fizikuma és kiállása tiszteletet érdemelt, miközben impozáns mutatókat produkált: a 304 kék-fehér mezben lejátszott meccsen 378 pont került a neve mellé. 2019-ben megszerezte a román állampolgárságot, így a mögöttünk hagyott két idényben már nem számított légiósnak. Csíkszeredai négy éve alatt Erste Liga-győztesnek, román bajnoknak és háromszoros Román Kupa-győztesnek mondhatja magát.

👏Köszönjük az elkötelezettségedet, az évek során tanusított hozzáállásodat! Méltó módon viselted a Sportklub mezét, büszkék vagyunk rá, hogy négy évig velünk voltál! További sérülésmentes karriert és hasonló sikereket kívánunk neked!

👏Thank you for your commitment, for your personal attitude through the years! You were worthy to wear the jersey of Sportklub, we were proud to have you! We wish you a long carrier without injuries and similar successes!