Nem ma kezdtük!

Lány jégkorongozóké a hétvége

2014 október 8.
Lány hoki hétvége (Girls’ Hockey Weekend) keretében nagyszabású figyelemfelkeltő akciót szerveznek szerte a világban. A program célja, hogy közelebbről megismertessék a lányoknak ezen sportágat. A Nemzetközi Jégkorong Szövetség felhívására, a Csíkszeredai Sportklub is csatlakozik. Csíkszerdában vasárnap délután kerül sor az akcióra.
Ezen a hétvégén a világ minden pontján a lányok veszik birtokba a jégpályákat, gyerekek és felnőttek, kezdők és haladók ismerkedhetnek a jégkoronggal világszerte a Lány hoki hétvége (Girls’ Hockey Weekend) keretében. A program célja, hogy népszerűsítsék a női jégkorongot és játékosokat toborozzanak. A Nemzetközi Jégkorong Szövetség felhívásának a Csíkszeredai Sportklub is eleget tesz, és első alkalommal megszervezi Csíkszeredában is.

A Vákár Lajos Műjégpályán vasárnap 16 órától lesz megszervezve az esemény, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak. Koncsag Kinga, a női felnőtt csapat edzője, elmondta, hogy a program keretében különböző játékokkal, illetve bemutatókkal szeretnék felhívni a figyelmet a női jégkorongra. A felnőtt csapatból többen is ott lesznek majd a rendezvényen, akik mindenben segítik az érdeklődőket.