You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Tények
Érdekesség

Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra a jégen láthatunk, Alpár!

“Soha ne add fel! A ma nehéz, a holnap még nehezebb lesz, de holnapután már ragyogni fog a nap.”

És eljött a nap, kedves Szurkolótársaink! A ragyogó nap, amelyet oly nagyon vártunk már nagyon sokan. A ragyogó nap felkelt, amelyet 207 napja mindenki már türelmetlenül várt. Mi hittünk benne, tudtuk, hogy el fog jönni ez. Ezért imádkoztunk oly sokat, ezért tartottunk össze példamutatóan, ezért igyekeztünk a legnehezebb pillanatokban nagyon sok erőt adni neki. De a legfontosabb, hogy ő is mindvégig hitt benne! Hitt önmagában, nem ismert lehetetlent és nagyon sokat dolgozott minden egyes nap, hogy újra ragyoghasson a nap.

Nagy örömmel jelentjük be 207 nap elteltével hivatalosan is, hogy Salló Alpár visszatért! Ötvenötösünk ott lesz a holnapi utazó keretben és játszani fog a soron következő magyarországi túrán!

Salló Alpár így vélekedett visszatérése kapcsán:

“A felépülés lassú és fokozatos volt, mivel csak lépcsőzetesen tudtam növelni a terhelést ez több, mint 3 hónapba telt, úgy szárazedzéseken, mint jégen. De most már mondhatom, hogy maximális erőbedobással tudom terhelni magam anélkül, hogy bármilyen rendellenességet éreznék. A döntés nem volt könnyű, hiszen még nem tudtam, hogy milyen erzések fognak kavarogni bennem, ha újra felállok egy mérkőzésre. A hétvégi két Bukaresti Sportul Studentesc elleni mérkőzésen jól éreztem magam és az orvosom beleegyezésével már a kinti meccseken is játszhatok. Egy kicsit izgulok, mivel régen volt tétmérkőzésem, de alig várom már, hogy újra együtt küzdjünk a csapattal. Az elvárásom pedig magamtól nem más, mint hasonlóképpen játszani, akárcsak a múlt szezonban, vagy még ennél is jobban teljesíteni. Megszeretném köszönni Mindenkinek, többek között a szurkolóknak is, hogy mellettem voltak, támogattak, bíztató üzeneteket küldtek. Várom már, hogy a jégen újra átérezhessem a buzdításukat! 💙🤍

Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra a jégen láthatunk, Alpár, és nagyon büszkék vagyunk rád! Kitartottál, nem adtad fel a legnehezebb helyzetekben sem, te egy igazi harcos vagy!

Isten hozott újra a jégen, harcos! 💙🤍

Forrás: Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesülete | Facebook