You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Tények
Érdekesség

Az ötödik székely derbi nem nekünk kedvezett

A gyergyószentmiklósiak a 2+2 pontot gyűjtő Chris Bodó vezérletével győztek csapatunk ellen, de  még semmi nincs veszve! 

Jégkorong Erste Liga alapszakasz:

Gyergyói Hoki Klub – Csíkszeredai Sportklub 5 – 3 (2–1, 1–0, 2–2).

Gólszerzők: Vincze Péter (15. és 39. perc), Sébastien Sylvestre (20., 60.), Chris Bodó (49.) illetve Láday Tamás (14.), Cody Milan (52.), Becze Tihamér (57.).

Edzői értékelések:

Szilassy Zoltán, vezetőedző, Gyergyói Hoki Klub:

"Negyven percig nagyon jól játszottunk, a harmadik harmadban pedig üresbe raktuk az autót, úgy néztünk ki, mint amikor jön haza valaki a Bucsinról, be akar gurulni a városig, csak elfelejti, hogy Borzontnál és Alfalunál még van egy kis lapos és le fog lassulni a jármű. Ebből tanulni kell, ki kell elemeznünk, hogy miért álltunk meg, erre a lelassulásra bizony rá is lehet fázni. Összességében nagyon örülünk a három pontnak, a gyergyói szurkolóknak ráadásul dupla öröm megverni a riválist, örülünk, amikor tudunk szerezni nekik egy szép estét."

Vaclav Novak, vezetőedző, Csíkszeredai Sportklub:

"Jó meccs volt, mindkét csapat jól játszott, nekünk pedig főképp a harmadik harmadban jött ki jobban a lépés. Feljöttünk 4-3-ra, a kapust is lehoztuk, de sajnos nem sikerült az egyenlítés. Gratulálok a Gyergyónak, a mi játékosainknak pedig nem tudok mást mondani, fel a fejjel, ilyen a sport."

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, jégkorongozó emberek és szöveg

Hajrá, Csíkszeredai Sportklub!💙🤍