You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga

Miskolcon folytatjuk

Nincs megállás kedvenceinknek, hisz ma este már Miskolcon lépnek jégre a három év szlovákiai szereplés után idén ismét az Erste Ligában induló Jegesmedvék otthonában.

A szurkolók és a szakvezetés óhaja is az lenne, hogy a debreceni utolsó harmad játékát és hozzáállását vigyük ma is a jégre, hisz tegnap az első negyven percben meglehetősen hullámzó volt a kék-fehérek játéka. A három pont viszont zsebben, és ez kellő önbizalmat adhat a ma esti találkozóhoz, hisz a borsodi csapatot hiba lenne félvállról venni. A házi pontlistát vezető Doetzel mellett ugyanis a válogatottat is sokszor megjárt hokisok és a szlovák bajnokságban edződött fiatalok állnak Tokaji Viktor rendelkezésére, míg kedvenceink szekerét a Debrecenben is hárompontos Polak, a bombagólt lövő Sofron és a Stachot remekül kiszolgáló Becze tolhatják előre, ráadásul Kosztyicin is betalált, és bár a jegyzőkönyvekben ez (még) nem látszik, remélhetőleg ez a találat jó hatással lesz a klasszis teljesítményére. A védelemben viszont továbbra sem számíthatunk Papp és Kubat játékára, ott tehát mindenkinek extra energiákat kell mozgósítania a siker érdekében.

Reményeink szerint Miskolcon is legalább egy 32 fős, hazai pályát varázsoló szurkolóhad fogja támogatni a csapatot, hogy minél több pont birtokában utazhassanak Budapestre a Fradi és az Újpest elleni csúcsrangadókra.

Mindent bele, fiúk, hajrá Sportklub!