You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Román bajnokság

Székely rangadó következik

Ha az Erste Liga pillanatnyi tabelláját nézzük, a harmadik és negyedik helyezett összecsapását méltán lehet rangadónak nevezni, ám ez akkor is így lenne, ha csak a két csapat történelmi rivalizálását vennénk alapul.

A nyár folyamán alaposan átalakuló keretekben rengeteg jónevű hokis, neves európai, sőt Kosztyicin személyében NHL-t megjárt hokis is pályára lép a gyergyói jégcsarnokban, minden adott egy igazi hokiünnephez. A keretek kiegyensúlyozottságát tekintve ma az a csapat kerülhet közelebb a győzelemhez, amely a sok kiválóságot jobban tudja csapatként működtetni. Mindkét együttes megtapasztalhatta, hogy egy papíron esélytelenebbnek tartott csapat egy extra kapusteljesítménnyel bármelyik csapatot legyőzheti, előre lejátszott meccsek tehát nincsenek. Egy székely rangadótól azonban nem is ezt várjuk, biztosak vagyunk benne, hogy a jégen lévők tudásuk legjobbját adják majd a győzelem érdekében.

Mivel a mérkőzés a román bajnokságba is beszámít, így az új lebonyolítási rendszer miatt hatványozottan fontos a pontszerzés a közvetlen riválisok ellen.

Ma este tehát egy újabb fejezet a székely örökrangadók történetében, ismét nézők előtt, a gyergyói jégcsarnokba a kék-fehér szurkolók belépése is engedélyezett a hatályos járványügyi rendelkezések betartása mellett.

Harcra fel, mindent bele! Hajrá, Sportklub!!! Hajrá, Szereda!!!