You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Román bajnokság

Derbi láthatáron, a Brassó érkezik!

Magyarországi túráját követően újfent hazai pályán játszik csapatunk, Beczéék ezúttal a legnagyobb rivális Brassói Corona csapatát fogadják. Ez különösen az az összecsapás, amelyet senkinek nem kell bemutatni.

Az elmúlt szezonban mindhárom fronton döntős ellenfelünk az idei szezont is magabiztosan kezdte, 7 mérkőzésen megszerzett 16 ponttal jelenleg a tabella élén állnak. Gligáék célja nyilván ma este is a győzelem, azonban a mieinknek ennél jobb lehetőség talán nem is lehetne, mint hogy hazai pályán, saját szurkolóik előtt és a legnagyobb rivális ellen térjenek vissza a győzelmek útjára. Búcsúztunk Magnus Sundquist vezetőedzőtől és távozott a fehérorosz csillag, Szergej Kosztyicin is, azonban biztosak vagyunk abban, hogy akik ma este jégre lépnek, azok mindent megtesznek a győzelem érdekében!

Nem lesz könnyű, sőt, ezért ma hatványozottan szükség van minden szurkolónk segítségére. Legyünk a helyszínen minél többen és segítsük győzelemhez a csapatot! Ma este 18:30-kor találkozzunk a Vákárban!

Hajrá, Sportklub! 💙🤍

Online élő közvetítésért kattintson IDE.