You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Román bajnokság
Tények
Érdekesség

Salló Alpár idén visszatérne a jégre

Tervei szerint idén visszatér a jégre Salló Alpár, a Csíkszeredai Sportklub jégkorongozója, aki még áprilisban szenvedett súlyos fejsérülést az FTC-Telekom elleni Erste Liga döntő első mérkőzésén.

A 28 éves hokis a közmédiának elmondta, pontos dátumot egyelőre nem tud mondani, ugyanakkor úgy érzi, idén biztosan jégre lép majd.

Hozzátette, ez egy türelemjáték, ugyanis csak százszázalékos állapotban térhet vissza a „csatatérre”.  Sallónak a finálé első felvonásán a Nagy Gergővel történt ütközés során leesett a fejvédője, és enélkül, tarkóval csapódott a jégbe. Hordágyon vitték le, majd életveszélyes állapotban kórházba szállították. „Ahhoz képest, mint amikor elkezdtem az edzéseket, 95 százalékos állapotban vagyok, nincs már semmilyen fejfájásom, bár néha egy kis szédülés még rám tör. Rossz érzés, hogy nem tudom segíteni az együttest, de a csapat és sportág iránti szeretet motivál mindennap” – fűzte hozzá a hokis. A Sportklub címvédőként négy mérkőzés után nyeretlen az Erste Liga új idényében, Salló szerint türelemre van szükség, ugyanis véleménye szerint sokkal több van a csapatban.

Forrás: Salló Alpár idén visszatérne a jégre (szekelyhon.ro)

Mi már nagyon várjuk, hogy jégre ``lépj``, hajrá, Salló, hajrá, Sportklub!