You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga

Győrben vendégszerepelünk

Tizenegy nap szünet után folytatódik kedvenceink számára az Erste Liga alapszakasza, Salló Alpárék ma este -erdélyi idő szerint- 20 órától Győrben lépnek jégre.

Ladányi Balázs együttese ellen első alkalommal találkozunk az idei szezonban. Az elmúlt szezonban még Vasas Budapest néven szereplő, időközben Győrbe "költöző" és nevet, illetve klubot váltó fiatal csapat nagyon jól állt bele az idei szezonba. Eddig lejátszott mérkőzéseik során sikerült nagyon szép győzelmeket aratniuk, jelenlegi három mérkőzéses győzelmi sorozatuk alatt különösebb nehézség nélkül győzték le a DEAC-ot és a Titánokat és kiütéses győzelmet arattak a DVTK ellen, de a korábbiakban nem egyszer nagyon megizzasztották a GyHK-t és a Fradit is. Ezek alapján is nyílvánvaló, hogy nagyon nem lesz könnyű dolgunk ma este, nagyon meg kell dolgozni majd a három pontért.

Hozó Levente és Sprencz István együttese jelenleg négymeccses győzelmi szériánál tart az Erste Ligában, és nem titkolt cél, hogy ezt a jó sorozatot tovább húzza a jelenlegi magyarországi túrája során, amikor a győrieket követően majd sorrendben a Titánokkal, az Acélbikákkal, valamint a MAC HKB Újbudával mérkőznek meg.

Sok sikert kívánunk a csapatnak és jó szurkolást a mérkőzésekre kilátogató szurkolótársainknak. Hajrá, Sportklub, hajrá, Csíkszereda! 💙🤍

Élő közvetítés!