You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga

Győzelem a Győr ellen

 

Győzelemmel tért vissza csapatunk az Erste Liga alapszakaszába, Rico Rossi bemutatkozó mérkőzésén egygólos győzelmet arattak kedvenceink zöld-fehér vendégeikkel szemben.

Bár a vezetést a Ladányi-csapat szerezte meg egy szerencsésnek mondható találattal, a hazaiak jóval agilisebbek voltak, sokkal többet támadtak és lőttek kapura és csak idő kérdése volt, hogy mikor jön az egyenlítés. Ez végül egy emberelőnyös helyzetben született meg a 11. percben, míg a vezető találatra a 17. percig kellett várnunk, amikor szintén egy emberelőnyös helyzet legvégén sikerült betalálni Sági kapujába. A második harmad két találatot hozott: szép ellentámadás befejeztével növelték kétgólosra előnyüket a hazaiak, majd a játékrész végén egy helyzetet kihasználva zárkózott a vendégcsapat. A harmadik húszban is sokkal többet támadtak a mieink, Sági kapuja előtt rendre nagy forgalom alakult ki, többször a kapuvas mentette meg az újabb góltól a győrieket, látszott, hogy igazán győzni akarnak kedvenceink. A sok hazai helyzet ellenére nem született több gól, így a Csíkszeredai Sportklub 3-2-re nyert és első helyen áll az Erste Ligában.

Csíkszeredai Sportklub-UNI Győr ETO HC 3-2. Gólszerzőink: Fodor Csanád, Becze Tihamér és Sofron István. Szép volt, fiúk!