You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga

Győzelem a Tüskecsarnokban

Alaposan megfogyatkozva lépett jégre csapatunk ma este a MAC HKB Újbuda vendégeként; korábbi hiányzóink mellé csatlakozott még Rokaly Szilárd és Biró Tamás. Visszatért azonban az eltiltását letöltő Gyenyisz Kuljas, aki viszont a második harmadban megsérült egy csúnya ütközés során. Reméljük, hogy nem súlyos a sérülése, jobbulást kívánunk hátvédünknek!

Jobban kezdtük a mérkőzést, többet birtokoltuk a korongot, megvoltak a lehetőségeink, gólt azonban mégis a hazaiak jegyezhettek előbb, egy emberelőnyt kihasználva jutottak előnyhöz. A gól után az újbudaiak is jobban pörögtek már, Adorjánnak is bőven akadt dolga. Az egyenlítés még az első harmadban összejött, így 1-1-el mehettek pihenni a csapatok. A második harmadban aztán hengereltünk: 2-1-es vezetésünket még kiegyenlítette a MAC HKB, de aztán meg sem álltunk 5-ig, így megnyugtató előnnyel várhattuk a záró húszat. Ennek tudatában sem lankadt a tempó, a fiúk továbbra is nagy figyelemmel hokiztak, igyekeztek minél kevesebb lehetőséget adni az ellenfélnek. Nagy energiákat mozgattak meg végig a mérkőzés során, úgy a védekezésben, mint a támadásokban alaposan sikerült az ellenfél föle nőni. Ez igazi férfimunka volt, srácok!

MAC HKB Újbuda-Csíkszeredai Sportklub 3-8. Gólszerzőink: Fodor Csanád 2, Jevgenyij Szkacskov, Rokaly Norbert, Becze Tihamér, Gyenyisz Kuljas, Láday Tamás és Eduard Căsăneanu.

Szép volt, fiúk!