You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga

Győzelem Brassóban!

Folytatódott a cenk alattiak elleni jó szereplésünk az idei szezonban, miután ma este büntetőlövések után sikert könyvelhetett el Rico Rossi és Hozó Levente a csapata.

A helyenként cirkuszba illő másodpercekkel tarkított mérkőzést mi kezdtük sokkal jobban, az első harmadot abszolút uralni tudtuk, így 0-1-es eredménnyel mehettek pihenni a csapatok. A második húszban is jobban kezdtünk, de a brassóiak az egyenlítő találatukat követően új erőre kaptak és sokkal lendületesebben támadtak. Bár a harmadik húsz közepén ismét sikerült magunkhoz venni az előnyt, egy nem hétköznapi találatnak köszönhetően ismét egyenlíteni tudtak a kék-sárgák. Újfent sikerült vezetést szerezni egy kettős emberelőnyt kihasználva, ám a végén Dave MacQueen lehívta Tőkét, csapata pedig kihasználta az emberelőnyös lehetőségét és hosszabbításra mentette a találkozót. A ráadásban nem született gól, a büntetőlövések során pedig kedvenceink bizonyultak jobbnak.

Corona Brasov Wolves-Csíkszeredai Sportklub 3-4. Gólszerzőink: Rokaly Szilárd, Péter Balázs, Jevgenyij Szkacskov és Ben O'Connor.

Szép volt, fiúk!