You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Román bajnokság

Rangadó rangadót követ

A péntek este gyergyóban sikeresen megvívott derbi után ma este másik nagy riválisunk, a Brassói Corona vendégeskedik a Vákárban. A ma esti mérkőzésen már szurkolók is jelen lehetnek.

Ezen párharcok fontosságáról nem sokat kell már beszélnünk, mindenki tisztában van azzal, hogy mekkora jelentőséggel bír, amikor a kék-sárgákkal meccselünk.

Ellenfelünk jelenleg a hatodik helyet foglalja el a tabellán, pontszámban tőlünk jócskán lemaradva, ehhez azonban nagyban hozzájárult az is, hogy a cenk alattiak néhány mérkőzésüket nem tudták lejátszani, zöld asztalnál elveszítették azokat. Ne tévesszenek meg tehát senkit a tabellán látottak, mai ellenfelünk minden téren nagyon erős, ha itthon szeretnénk tartani a pontokat, a legjobb tudásunkra lesz ma szükség. A szurkolók részéről szintén, akik, ha korlátozottan is, de ma újfent a helyszínen szurkolhatnak kedvenceiknek.

"Megfogyva bár, de törve nem..." Adjunk bele mindent ma este, szurkoljuk ki az újabb győzelmet! Hajrá, Sportklub, hajrá, Csíkszereda! 💙🤍

Online közvetíté ITT!