You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Erste Liga
Tények
Érdekesség

Szurkoljunk együtt kedvenc csapatunknak!

Ma este (szeptember 27-én) Debrecenben lép pályára kedvenc csapatunk!

Gyerünk kék-fehérek, képesek vagytok a győzelemre, tegyétek oda magatokat, mert elvárjuk tőletek és mert ti is elvárjátok magatoktól!

Hajrá Sportklub!

FRISSÍTÉS:

Sokáig nem kellett várni az első találatra, hiszen a 4. percben Reisz lőtt távolról, Becze ütőjén megpattant a lövés, s először még úgy tűnt, Hetényi fogja, végül a korong becsorgott a kapuba. A DEAC-nak ellenben sokáig tartott, hogy válaszoljon a találatra, habár addig négy emberelőnyt is kivédekezett, ezt se felejtsük. Aztán a 34. percben, miután kiegészültek, tanárian passzolták körbe a Csíkszereda védelmét, Spirko pedig fonákkal mattolta Adorjánt. 

A 48. percben aztán ismét vezetést szereztek a csíkiak. Fodor Csanád kapott korongot a kapu mögött, gyönyörű csellel becsapta a védőt, visszafordult, majd a kapu előtt várakozó Reiszhez passzolt, aki nem hibázta el a helyzetet. A DEAC persze nem adta fel, és az 54. percben emberelőnyből ismét egyenlített: Novotny egy szépen kijátszott szituáció után akkora gólt lőtt, hogy még a kapu is elmozdult. 

A rendes játékidőben már nem esett több találat, jött a hosszabbítás, amelynek a harmadik percében először Sofron előtt adódott helyzet, majd Dalecky cserét kért volna, de milyen jól tette, hogy nem ment le, mert végül egy kétkapufás góllal ő szerezte meg a 3–2-es győzelmet a DEAC-nak.

Hozó Levente, vezetőedző nyilatkozata, SC Csíkszereda: “Még mindig keressük a játékunkat. A végére úgy láttam, hogy egy kicsit el is fáradtunk. Nagyon bosszant, hogy egyes játékosaink úgy állnak fel a jégre, mintha a szezon vége lenne nem pedig a szezon eleje.”

Forrás: Hosszabbításban megszerezte első győzelmét a DEAC (ersteliga.hu)

Az alábbi linken a mérkőzés összefoglalalóját láthatjátok:

https://youtu.be/2dVBtLSqerE

Mi bízunk a játékosainkban, a kezdet nem volt bizalom gerjesztő, de semmi nincs veszve! 

Hajrá Sportklub!