You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Igazolás

Andrej Taratuhin újra kék-fehérben!

Mikor távozott a Sportklubtól azt írtuk: "Andrei! Csíkszereda mindig az otthonod lesz!" - így tehát mondhatni, hogy a legendás orosz csatár hazatér városunkba.

Bár böngészhetnénk és közölhetnénk szurkolótársainkkal statisztikáit, pályafutása különböző állomásait, sikereit és elismeréseit(bőven lenne amit, tudjuk ezt jól), Andrejt már minden bizonnyal senkinek nem kell bemutatni a kék-fehér szimpatizánsok közül. Emberként és hokisként sem. Hokisként mindenki jól tudja, hogy mit várhat tőle: egy fáradhatatlan szív-lélek harcos, aki mind játéktudásával, tapasztalatával, mind egyéniségével nagyban tudja segíteni társait a jégen. Ugyanakkor többeknek adódott az a nagyszerű lehetőség is, hogy megismerjék őt személyesen is, összebarátkozzanak vele, és biztosak vagyunk ebben, hogy ezt egyikük sem bánta meg. Andrej úgy a magánéletben is kiemelkedő karakter, mint a jégen. Személyisége példaértékű, akitől bárki rengeteget tudna tanulni.

Andrej személyében egy olyan karakter tér most vissza csapatunkhoz, aki sokat segíthet abban, hogy elérjük céljainkat. Isten hozott újra itthon, Andrej Taratuhin!