You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Igazolás

Kanadai védő érkezik

Garrett Clarke neve egészen biztosan ismerősen hangzik a csíki szurkolók számára. A kőkemény kanadai bekk korábban már megfordult a Vákárban a Brassó játékosaként, és mindenki jól emlékszik, hogy ellenfélként abszolút nem tartozott a kedvenceink közé.

Clarke kiváló fizikai adottságokkal rendelkezik, amelyet ki is használ a jégen, az ellenfelek rendre megtapasztalhatják a “törődését”. A jelenleg 29 esztendős védő a kanadai Windsorban látta meg a napvilágot. A jégkorong ábécéjét kanadai és Egyesült Államokbeli utánpótlás ligában sajátította el, míg felnőtt pályafutása során a tengerentúlon játszott a CHL-ben, LNAH-ban és közel 200 mérkőzésen lépett jégre az ECHL-ben. Európában eddig érdemben csak az Erste Ligában játszott, ahova most az ECHL-es Kansas City Maverickstől tér vissza, hogy a Csíkszeredai Sportklub játékosa legyen.

Örülünk, hogy minket választottál, Garrett Clarke! Isten hozott Csíkszeredában és kívánunk egy sikerekben gazdag, sérülésmentes szezont! Hajrá, Sportklub, hajrá, Csíkszereda! 💙🤍