You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Igazolás

Sofron István továbbra is kék-fehérben!

Remek hírrel szolgálhatunk, kedves Szurkolótársaink, ugyanis csapatunk vezetőségének mindenben sikerült megegyeznie Sofron Istvánnal, így a magyar válogatott támadó a következő szezont is szülővárosa csapatában tölti majd. Sofi az elmúlt szezonra tért haza a Sportklubhoz. Célja egyértelműen az volt, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen, aki korábban már viselte a Sportklub mezét, valamint hogy karrierje során először magasba emeljen egy(vagy több 🙂 ) bajnoki trófeát. Mind össze is jött. Sofi nagyon büszkén viselte a Sportklub mezét, odaadóan és ellenállást nem tűrően küzdött minden egyes meccsen a klubért, a csapatért, a szurkolókért, a Sportklub-családért. A csapat pedig egészen szép és emlékezetes szezont produkálva nyerte meg az Erste Ligát és a Romániai bajnokságot is. Tizenhetesünk az alapszakasz során 36 alkalommal lépett jégre az Erste Ligában, 22 gól és 27 gólpassz formájában 49 pontot tett a közösbe. A rájátszásban sem tétlenkedett, mind a 15 találkozón kerettag volt és összesen 20 pontot hozott össze 6 gól és 14 gólpassz formájában, nagyban segítve ezzel társait a végső győzelemre.

Sofron István igazi erőssége volt csapatunknak az előző szezonban, és meggyőződésünk, hogy ez a következő szezonban sem lesz másként.

Szívből örülünk, hogy velünk maradsz, Sofron István! Kívánunk egy újabb sikerekben gazdag, sérülésmentes szezont! Hajrá, Sportklub, hajrá, Csíkszereda! 💙🤍